Gazelles

Jachtluipaarden zijn jagers, het snelste landdier ter wereld. Het liefst jagen ze op gazelles. Naast een heerlijk maal krijgen ze dan ook de broodnodige lichaamsbeweging. Af en toe zullen ze ook genoegen nemen met een konijn, wanneer er geen gazelles voorhanden zijn. Maar jachtluipaarden in de dierentuin krijgen brokken, of dode dieren. Saai, stilliggend voedsel, niet eens echt lekker. 
Ook kinderen hebben zo hun eigen gazelles, konijnen en dierentuinbrokken. Maar wat als je altijd brokken aangeboden krijgt? Opdrachten waarbij je uitdaging mist, waar je geen moeite voor hoeft te doen? Wat doet dat met jouw werkhouding, je motivatie? En wanneer er dan wél eens een gazelle langskomt? Een opdracht waarbij je beroep moet doen op je uithoudingsvermogen, moet doorzetten, een echte uitdaging? Kun je die gazelle dan nog bijhouden? Of geef je op?

Ken jij een kind (omgeving Rotterdam) dat behoefte heeft aan meer gazelles? Daardoor soms in de knel zit, of ondersteuning nodig heeft bij het vinden van die gazelles? Vraag een gratis sessie aan via info@metjente.nl of stuur me een berichtje (06-23448412)!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.