Zichtbaarheid

#Throwback naar afgelopen zaterdag. Zichtbaarheid. Spannend? Voor mij heeft het alles te maken met mijn zelfbeeld. Heb ik vertrouwen in mezelf? Sta ik in mijn kracht? Geloof ik dat ik doe wat ik kan? En dat ik kan wat ik doe? Vind ik datgene wat ik doe leuk? Of doe ik het vooral omdat (ik denk dat) anderen het leuk of goed vinden?

Hoe meer ik mezelf ben, hoe leuker ik mezelf vind. Ik maak me los van wat (ik denk dat) anderen van mij vinden. Wat een bevrijding!

En eerlijk? Dat lukt nog veel vaker niet dan wel. Want onze maatschappij is nou eenmaal gericht op wat we van elkaar vinden. En of we dat vooral ook even allemaal met elkaar willen delen.

Maar ik blijf hardnekkig op zoek naar mijn eigen kracht. Hij komt steeds wat verder naar de oppervlakte en dat maakt ‘m nog steviger! I like it.

Ik gun het iedereen om zijn kracht te vinden. En met name die kinderen die er zo gigantisch veel van hebben, maar ook enorm goed zijn in het verbergen ervan. Zich aanpassen, wegcijferen.

Herkenbaar? Gun jij het je kind ook om zijn eigen kracht te (her)ontdekken of te koesteren? Stuur me dan een berichtje (info@metjente.nl of 06-23448412).

PS In de natuur kom je ook dicht bij jezelf. Gaat je kind mee op 28 juli de natuur in? Zie https://metjente.nl/de-natuur-in-met-jente/ voor meer info!

#wordenwiejebent #jezelfmogenzijn #hb #hoogbegaafd #gifted #kracht #plezier #zichtbaarheid #spanning #vertrouwen #persoonlijkegroei #vooruitgang #doenwatjezegt #coaching #kindercoach #denatuurinmetjente #natuur #zijn #rust #wandelen #bos #zintuigen #horenruikenvoelen #peergroup #ontwikkelingsgelijken #practicewhatyoupreach

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.