Successen vieren

Doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg. Je hoofd niet boven het maaiveld uitsteken. Voorkomen dat je opvalt.

Ik doe er niet meer aan mee. Ik dóe dingen anders dan anderen. Mijn kop zál er een keer afgemaaid worden en ik wíl opvallen!

Ik word mezelf. En dat mag de hele wereld weten. Ik vier dat ik mezelf kan zijn. Dat ik mijn droom aan het leven ben.

Ook voor de kinderen die ik begeleid vind ik het vieren van successen belangrijk. Een geslaagde dag, of vooruitgang – hoe klein ook. Overwinningen op jezelf, of op de wereld, mogen gevierd worden, je mag er trots op zijn!

#vieren #succes #officiëleopening #metJente #wordenwiejebent #jezelfzijn #maaiveld #hb #coach #vooruitgang #persoonlijke #ontwikkeling #opvallen #anderszijn #overwinning #trots #lieve #mensen #thankyou

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.