De natuur in met Jente – zomereditie!

“We all need that someone — Who gets you like no one else — Right when you need it the most — We all need a soul to rely on — A shoulder to cry on — A friend through the highs and the lows”
(Alone, Pt. II Alan Walker & Ava Max)

Het belang van peers, andere kinderen, mensen die je begrijpen. Die hetzelfde denken, doen of voelen als jij. Zich soms ook alleen of anders voelen. Je zelfbeeld ontwikkelt zich aan de hand van het contact dat jij met anderen hebt. Hoe meer die mensen op jou lijken, hoe beter jij je kunt ontwikkelen (ik neem de bocht maar even héél kort vandaag;)).

Daarom is De natuur in met Jente weer terug! Op pad met ontwikkelingsgelijken, lekker struinen door de Broekpolder. We gaan op zintuigentocht, picknicken, kleine bootjes bouwen van natuurlijke materialen, schatzoeken en nog veel meer.

Naast het contact met ontwikkelingsgelijken en het genieten van en leren over de natuur zullen we ook op ontdekkingsreis gaan naar meer inzicht in onszelf en de ander. We gaan onder andere op zoek naar doorzetters in de natuur, we kijken waar we wel en geen invloed op hebben, we onderzoeken wat ons brein doet wanner we schrikken en hoe we dat terugzien in de natuur (theoretisch: mindsetontwikkeling, cirkel van invloed en betrokkenheid, fight flight freeze respons, soorten intelligentie).

Op 5 dagen in de vakantie kan je kind tussen 14.00 en 17.00 mee de natuur in, in de Broekpolder (Vlaardingen):
– dinsdag 21 juli
– maandag 27 juli
– woensdag 5 augustus
– donderdag 20 augustus
– vrijdag 28 augustus

Voor wie: (vermoedelijk) hoogbegaafde kinderen tot 10 jaar, met interesse in de natuur en behoefte aan peercontact

Kosten: 25 euro per keer

Aanmelden: via deze link (datumprikker), of door me een mailtje te sturen.

Ik hoop jou en je kind in de vakantie te zien!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.