Mijn manier van leren

Een paar weken geleden ben ik ingestapt in een coachtraject. Groots, veel, meeslepend. Ik word daar omringd door onderneemsters die een stúk verder zijn dan ik.

In het begin voelde ik me daar enorm onzeker door. Want zíj verdient veel meer dan ik, zíj heeft veel meer klanten, háár aanbod is echt veel beter dan dat van mij, zíj is echt een grote persoonlijkheid, … Ik kon er wel een paar bladzijdes mee vol pennen.

Maar naast die onzekerheid, weet ik dat dit ook precies de omgeving is waar ik enorm kan groeien. Een plek waar ik nieuwe dingen leer, waar ik volledig uit mijn comfortzone stap, waar ik termen hoor die ik nooit eerder gehoord heb. ​Een plek waar ik kan worden wie ik in essentie ben en veel meer dan dat.

Ondanks (of juist omdat?) ik het mega spannend vind, zoek ik dit soort situaties ongemerkt altijd op. Omdat ik geniet van groei, nieuwe input, verandering en ontwikkeling. Ik stel vragen, slurp informatie op en geniet. Ik weet: straks ga ik als een spéér. En herken ik mezelf niet meer terug. Let’s go universe!

Wat voor (leer)omgeving zoek jij graag op? En je kind?​​​ Wil je het me hieronder laten weten?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.