Fantastic me

Ik ben aan het loslaten. Dingen die niet meer zo goed bij me passen, activiteiten die me afleiden van mijn grotere doel. Overtuigingen die me tegen houden.

Dat betekent dat ik met dingen stop. Dat er dingen veranderen. En oeioeioei, dat voelt als groeipijn. Ik ben bang dat ik mensen teleur stel, dat het niet goed genoeg is. Dat nieuwe dingen niet gaan lukken en dat ik dan spijt krijg.

Ik maak ruimte. Voor die dingen die nog beter bij me passen. Voor datgene waar ik bergen energie van krijg. Waar ik echt in geloof. Waarmee ik anderen het allerbeste kan helpen.

Want wat ik steeds sterker voel is dat ik met de hoogbegaafde kinderen met wie ik werk, meer mag spelen. Dat we lol mogen maken. Dat het allemaal niet zo serieus hoeft. Dat ik er vooral ben voor het gevoel van herkenning, de acceptatie, de verbinding met andere hoogbegaafde kinderen, toestemming geven om jezelf te leren kennen.

Dat de serieuze dingen, de moeilijke gesprekken, niet met deze kinderen gevoerd hoeven worden.. maar met jou, als moeder van een (vermoedelijk) hoogbegaafd kind. Er is namelijk niks mis met jouw kind.. hij of zij spiegelt enkel datgene waarmee jij aan de slag mag.

En dit is mijn waarheid hè, dat hoeft niet jouw waarheid te zijn. Maar als dit iets bij je teweeg brengt, lees dan vooral even verder. Word je er blij van, enthousiast? Of wekt het juist irritatie, frustratie, verdriet of angst bij je op? Misschien ben je bang dat ik je ga vertellen dat je het niet goed genoeg hebt gedaan, dat het anders moet, dat je niet goed genoeg bent. Maar wat ik geloof: dat iedere moeder (en ouder, for that matter) doet wat het beste is voor haar kind, vanuit wat je op dat moment weet. Maar soms WEET je dingen gewoon nog niet. Of ZIE je ze nog niet.

En precies daar ga ik je bij helpen. Ik zie jouw blinde vlekken, overtuigingen en dat wat je tegen houdt. Ik voel waar jij nog mag groeien, waar je jezelf toestemming mag geven om te zijn wie je echt bent. Daarmee help je jezelf én je kind. Want hoe zou het voor je zijn als JIJ met mij aan de slag kunt, in plaats van dat ik een traject start met je kind? Dat jij een transformatie ondergaat, die een positief effect heeft op je kind? Dat jij je (beperkende) overtuigingen ombuigt, zodat je kind er geen last (meer) van heeft?

In het groepstraject “Fantastic Moms” ontdek je wat jou blij maakt, hoe jij je eigen leven vorm kunt geven. Je ontdekt wat je tegen houdt en hoe je dat kunt transformeren. Je leert op welke manier je invloed hebt op het leven van je kind en hoe je daar een positieve draai aan kunt geven. In een groep met like-minded moeders werk je 3 maanden intensief aan jezelf, zodat je de beste versie van jezelf mag zijn. De kracht van de groep is dat je ziet en voelt dat je niet alleen bent. Dat je leert van de vragen, inzichten en ervaringen van een ander. Dat je op een veilige plek, in een veilige groep mag oefenen met volledig jezelf zijn. Ieder loopt haar eigen pad en we gaan samen op ontdekkingsreis.

Start: maandag 7 juni. Jouw investering: €849 (of 3 termijnen van €295). Daarvoor krijg je 3 maanden lang iedere week een masterclass (over beperkende overtuigingen, wet van de aantrekkingskracht, wat jou blij maakt, intuïtie vs ego, en nog veel meer) en een Q&A, waarin je mij je vragen aan mag stellen en ik je on the spot coach. We kijken wekelijks naar positieve momenten, wat we eruit halen en wat de lessen zijn voor de week erna. Je hebt een groep like-minded moeders om je heen, die eenzelfde ontwikkeling doormaken als jij. En: je ontvangt ongelimiteerde support. Van de andere moeders, en van mij. Ik ben vier maanden lang je allergrootste cheerleader.

Ben je geïnteresseerd? Wil je met me sparren om te kijken of het programma wat voor je is? Boek hier dan snel een uitvogelsessie van 30 minuten in, waarin we kijken of we een klik hebben en of het programma bij jou past. Vragen mag je me uiteraard ook stellen via een mailtje (info@metjente.nl). Ik kijk naar je uit!