Wil ik kinderen?

Heel lang heb ik niet geweten of ik kinderen wil. En nog steeds ben ik daar niet helemaal uit. Maar ik weet inmiddels wel wat me heel lang heeft belemmerd.

Ik was bang om het fout te doen. Om mijn angsten, overtuigingen, soms twisted mind, beperkingen, manier van doen en denken op een kind over te brengen. Om een kind “stuk” te maken, al voordat zijn of haar leven was begonnen.

Heel lang heb ik gedacht dat ik wel wilde adopteren. Dan kan ik het in ieder geval niet echt fout meer doen, dat is dan al ergens anders gebeurd.. Poeh. Durf het bijna niet hardop te zeggen (schrijven).

En wat nou zo leuk is: ik ontdekte dat ik, in plaats van me op deze manier druk te maken, ook iets anders kan doen. Namelijk met mijn overtuigingen aan de slag gaan. Beperkende elementen in mijn leven helen, veranderen. Niet omdat ik niet goed ben, maar omdat ik mezelf (en eventuele kinderen) een makkelijker leven gun.

Want kinderen zijn een spiegel. Ze laten je zien waar de schoen wringt, waar je mee aan de slag mag. Ook na al mijn “innerlijk werk” zal ik niet prefect zijn. Mijn kinderen zullen ook niet perfect zijn. Maar het kan een stuk moeitelozer dan ik altijd dacht.

Gun jij jezelf en je kind dat ook? Maak jij met liefde het pad voor je kind vrij om volledig zichzelf te kunnen zijn? Doe dan mee met het vier maanden durende groepsprogramma “Fantastic Moms”, dat op maandag 7 juni start. Meer info? Lees hieronder verder!

Ik geloof dat de serieuze dingen, de moeilijke gesprekken, niet met kinderen gevoerd hoeven worden.. maar met hun ouders. Er is namelijk niks mis met jouw kind.. hij of zij spiegelt enkel datgene waarmee jij aan de slag mag. En ik geloof ook dat iedere ouder haar kinderen vanuit beste eer en geweten opvoedt en meegeeft wat belangrijk voelt.

Maar je eigen blinde vlekken kun je niet zien. Je eigen beperkende overtuigingen ombuigen kan verdomd moeilijk zijn (ik leuk hiervoor ook op mijn coach(es)!).

En precies daarom heb ik het groepstraject “Fantastic Moms” in het leven geroepen. Ik kijk met je naar de blinde vlekken, je beperkende overtuigingen, datgene wat je tegen houdt. Waar je nog mag groeien, waar je jezelf toestemming mag geven om te zijn wie je bent.

Je ontdekt waar je hart sneller van gaat kloppen, wat bij jou past. Je ziet wat je tegen houdt en hoe je dat kunt transformeren.

In een groep met like-minded moeders ga je 3 maanden intensief aan de slag. Ik geef masterclasses, je kunt mij al je vragen stellen én individuele sessies bij me inplannen. In de masterclasses komen verschillende onderwerpen voorbij (o.a. beperkende overtuigingen, law of attraction, zelfzorg en spiegels). Je ontmoet moeders die in een zelfde soort ontwikkeling zitten als jij. We vieren successen en moedigen elkaar aan. En, niet onbelangrijk: ik ben drie maanden lang je grootste cheerleader.

We starten op maandag 7 juni. Jouw investering: €849 (of 3 termijnen van €295).

Ben je geïnteresseerd? Wil je met me sparren om te kijken of het programma wat voor je is? Boek dan snel een uitvogelsessie van 30 minuten in, waarin we kijken of wij een match zijn en of het programma bij je past. Vragen mag je me uiteraard ook stellen door me te mailen. Ik heb er zin in!