Aan de slag met Jente

Herken je dit?
– Emoties uiten is moeilijk voor je kind. Het lijkt alsof hij niet weet hoe hij ermee om moet gaan
– Je kind heeft moeite met het maken van keuzes en piekert veel
– Hij heeft het idee dat anderen negatief over hem denken en voelt zich eenzaam
– Je kind past zich voortdurend aan zijn omgeving aan
– Hij slaapt slecht; hij komt moeilijk in slaap of wordt meerdere keren per nacht wakker
– Je ziet dat je kind ongelukkig thuiskomt van school en dat doet je pijn. Je zou hem zo graag willen laten zien hoe mooi, leuk en lief hij is

Hoe zou het zijn als je kind meer zelfvertrouwen heeft, lekkerder in zijn vel zit? Zich minder aantrekt van wat anderen denken of vinden, minder piekert en zijn eigen keuzes durft te maken? Hoe fijn zou het zijn als hij weer zin heeft om naar school te gaan, zich kan ontspannen en met zijn emoties om kan gaan? Als hij het idee heeft dat hij ergens goed in is, erbij hoort en zichzelf kan zijn?

Wacht niet langer! Schrijf je kind in voor deelname aan het traject ‘Worden wie je bent’. Dit traject bestaat uit 5 afspraken van ongeveer een uur en opdrachten voor thuis, tussen de afspraken in. We werken onder andere aan mindset, emotieregulatie, psycho educatie. 
Jouw investering: €497,- (inclusief 21% btw), wat tijd voor de opdrachten tussendoor. En mogelijk gaat het ook bij jou wat veranderingen teweeg brengen..

Aan het eind van dit traject…
… gelooft je kind meer in zichzelf
… trekt hij zich minder aan van wat anderen denken
… kan je kind beter kiezen voor zichzelf
… zit je kind lekkerder in zijn vel, is hij meer ontspannen en ervaart hij een ‘leger’ hoofd
… voelt je kind zich minder eenzaam
… heeft hij meer plezier in het leven

Moeder van L.: Dankzij het traject dat Jente met onze zoon heeft doorlopen, zijn er voor ons maar ook voor onze zoon heel wat dingen duidelijk geworden. Daardoor zijn we beter in staat om hem aan te sturen en hem te helpen waar nodig. Ook zit L. een stuk beter in z’n vel en is ook heel wat zekerder over zichzelf. Super blij mee!!!!

Schrijf je kind hier in voor het traject ‘Worden wie je bent’!

Moeder van A.: Ik heb mijn dochter aangemeld voor een traject bij met Jente omdat ze vaak overprikkeld uit school kwam. Dit resulteerde regelmatig in boze buien. Tijdens de sessies heeft Jente mijn dochter geleerd om stil te staan bij wat ze voelt in haar lichaam en binnengekomen prikkels van zich af te schudden. Dat heeft ervoor gezorgd dat mijn dochter nu beter met prikkels om kan gaan en minder last heeft van boze buien. Mijn dochter vond de sessies heel erg leuk. Jente liet haar in haar waarde en keek echt naar wat zij nodig had.

Veel gestelde vragen
– Kan ik in termijnen betalen?
Dat kan. Neem contact met mij op via info@metjente.nl voor de mogelijkheden.
– Moet ik bij de afspraken aanwezig zijn?
Dat kan, afhankelijk van de hulpvraag van je kind. Je bent in ieder geval (deels) bij de eerste en laatste afspraak van het traject.

Schrijf je kind hier in voor het traject ‘Worden wie je bent’!