Zomertraject

Anders dan anders. Ik ervaar het dagelijks. Het gevoel er niet bij te horen, anders te zijn dan de rest. Inmiddels ben ik tot de conclusie gekomen dat het ook mijn kracht is, om anders te zijn dan anderen. Dat is niet zomaar gebeurd, daar is tijd en aandacht overheen gegaan. Daar heb ik in moeten investeren.

Het vinden van die kracht heeft ervoor gezorgd dat ik meer zelfvertrouwen heb. Dat ik lekkerder in mijn vel zit, me minder aantrek van wat anderen vinden. En natuurlijk heb ik ook nog wel eens mijn dips, maar dat is ok. Omdat ik weet dat er ook weer positieve momenten komen.

Dat gun ik jouw kind ook. Ontspanning, je eigen kracht ervaren, lekker in je vel zitten. En daarom bied ik jullie het volgende: een traject op basis van donatie. Waarin ik samen met je kind werk aan ontspanning, het ervaren van zijn eigen kracht en ‘uit je hoofd, in je lijf’. Met als doel dat je kind lekkerder in zijn vel zit, zich minder aantrekt van wat anderen denken, eigen keuzes durft te maken en zich vrij voelt.

Een traject bestaat uit 5 afspraken van een uur en huiswerkopdrachten voor tussen de afspraken in. Normaal gesproken bedragen de kosten voor zo’n traject €497,-. Ik heb echter besloten om deze zomer 5 trajecten op basis van donatie te doen. Jij bepaalt dan wat het traject je waard is.

Ben jij of ken jij iemand met een (vermoedelijk) hoogbegaafd kind, wat baat heeft bij zo’n traject? Neem dan contact met mij op (info@metjente.nl of 06-23448412)! Dan plannen we een kennismaking.

Follow by Email
Facebook
Pinterest
LinkedIn
Instagram