Zielsgelukkig met je Zelf – Challenge!

Maandag 27, dinsdag 28 en woensdag 29 september live masterclasses van 13.00 tot 14.00

Na deze 3 dagen samen weet jij wat jou zielsgelukkig gaat maken en wat je kunt doen om dat te bereiken. Daardoor voel je vertrouwen, krijg je (weer) zin in je leven, ervaar je rust en richting. Je kiest voor jezelf, waarvandaan je vervolgens weer aan anderen kunt geven. Jij komt op de eerste plek!

Doe jij alles met de achterliggende gedachte dat je je kind gelukkig wilt zien en de wereld als een betere plek achter wilt laten? Maar loop je hier tegenaan:

 • Je zet (het geluk van) anderen altijd op de eerste plaats, vér boven dat van jou. Je hebt geen tijd en energie voor jezelf, je wensen, verlangens & om goed voor jezelf te zorgen. Je voelt dat je leegloopt, maar op het moment dat je eens ‘nee’ zou zeggen dan heb je het idee dat je een slechte moeder / vriendin / collega bent.

 • Je leeft vanuit je hoofd. Je beredeneert en overdenkt alles, wil de controle strak houden en het liefst van te voren alles weten. Je hoofd zit stikvol en daar ben je zó ontzettend klaar mee, maar je hebt nog geen idee hoe je dit anders kunt doen.

 • Je twijfelt over wie je bent, hoe je in elkaar zit, waar je goed in bent en wat je leuk vindt. Je probeert steeds nieuwe dingen maar kunt nergens écht je draai vinden. Je vraagt je soms af of je leven wel de moeite waard is en of het voor jou wel mogelijk is om gelukkig te zijn.

 • Je hebt het gevoel dat het leven je overkomt en je er vrijwel geen controle over hebt en dat frustreert je mateloos. Je kijkt bijna jaloers naar de vrouwen die vanuit hun gevoel een vrij leven leiden en dat ook nog eens laten lijken alsof het allemaal vanzelf gaat. Dat wil jij ook!!!

Je bent er klaar voor om te gaan ontdekken wat jou zielsgelukkig maakt. Je verlangt ernaar meer jezelf te zijn en te genieten van je leven!

Je wilt graag een fijn leven voor jezelf, maar óók voor de mensen om je heen. Met name voor je kind. Je wilt je kind meegeven dat het echt mogelijk is om jezelf te zijn en gelukkig te zijn. En jij voelt: de beste manier om je kind dat te leren, is om het te laten zien.

Het enige waar je niet uit komt: HOE DAN?! Je weet nog niet wat je écht leuk vindt, je twijfelt en bent bang om een verkeerde keuze te maken. Bang om je kind juist het verkéérde voorbeeld te geven.

Een voorbeeld zijn gaat in mijn ogen absoluut niet om het perfecte eindresultaat aan de ander tonen. Het gaat in mijn ogen juist om het maken van de reis, het delen van je struggles en groei met de mensen om je heen, hoe spannend dat ook is. Het doormaken van een ontwikkeling, nieuwe dingen leren en vertrouwen in jezelf.

En daar ga ik je bij helpen. Onder mijn begeleiding ontdek je tijdens de challenge hoe je dát leven kunt gaan leiden waarin jij Zielsgelukkig met je Zelf bent, en het grote voorbeeld voor je kind(eren) en je omgeving!

Ik vond “gelukkig zijn” maar een vaag begrip. Want wanneer ben je nou écht gelukkig? En moet je dat dan de hele tijd zijn? Wat nu als je even niet zo lekker in je vel zit,  een offday hebt, of even niet weet wat je met jezelf aan moet?

 

Wat echt gelukkig zijn voor mij betekent: in contact zijn met mijn gevoel & mijn ziel en van daaruit leven. Beslissingen nemen op basis van wat goed is voor mij, activiteiten ondernemen die bij mij passen en doen waar ik echt plezier én energie uit haal. Mezelf de ruimte geven om me te ontwikkelen, fouten te maken en te leren.

 

Dat betekent niet dat je nooit meer iets voor een ander kunt doen, stomme klusjes altijd uit kunt besteden en die vieze wc forever kunt negeren. Het betekent dat je geluk ervaart in dit moment, in wat er nu al is. Voorbeeldje: ik heb geen zin om te werken, want de zon schijnt. Maar hee! Ik heb een laptop en kan ervoor kiezen om buiten te gaan werken.

Gelukkig zijn heeft ook te maken met grenzen ervaren en aangeven. Jij mag voelen wat niet van jou, of voor jou bedoeld is. Wederom: betekent niet dat je het nooit meer doet. Maar als jij je grenzen niet aangeeft, weet niemand dat ze éigenlijk over jou grens gaan. Voorbeeld: ik zeg altijd ja als mij iets gevraagd wordt iets te doen voor een collega, ook als ik eigenlijk geen zin/tijd/energie heb. Op een gegeven moment wordt het me niet eens meer gevraagd, want ik zeg toch altijd wel ja. Terwijl ik al jaren voel: ik wil dit niet! Mijn collega’s hebben echter geen idee, omdat ik die grens nooit aangegeven heb.

Ik geloof dat we voor gelukkige kinderen, gelukkige ouders nodig hebben. Want “Children do as they’re shown, not as they’re told.”

Tijdens de challenge..

 • zoom je onder mijn begeleiding in op wat er nu bij jou speelt. Wat maakt dat je nu nog níet dat gevoel van geluk ervaart? Ik vind het altijd prettig om te weten wat ik níet meer wil, voordat ik kijk naar wat ik wél wil. Wat ga ik loslaten om te komen waar ik wil zijn? Ook kijk je naar het goud in die frustratie, in datgene wat je los wilt laten. Want alles wat we hebben meegemaakt, heeft ons gemaakt tot de persoon die we vandaag zijn.
 • ontdek je wat jou zielsgelukkig maakt. Je gaat ervaren hoe je je dan voelt en wát datgene is waar jij meer van in je leven toe mag laten. En je ziet in waarom je nu nog niet zielsgelukkig bent: wat houdt jou tegen?
 • leer je van mij hoe het pad naar zielsgeluk er (voor jou) uitziet en welke concrete stappen jij vandaag al kunt zetten om het geluk werkelijkheid te laten worden. Spoiler alert: ieder heeft haar eigen pad. Maar er zijn wel overeenkomsten en die deel ik met je! We hebben het over wat belangrijk is, wat je kunt doen en wie je mag zijn om bij dat zielsgeluk te komen.
 
Na de challenge…
 • voel en handel je vanuit vertrouwen, vanuit je ziel en je lichaam, waardoor je veel meer rust voelt bij het maken van keuzes en echt kiest vanuit jezélf in plaats van anderen.
 • weet je dat dingen niet NU meteen hoeven te veranderen, je vertrouwt erop dat je op het juiste pad zit.
 • maak je (weer) meer tijd voor jezelf, zodat jij een zielsgelukkig leven kunt leiden én dat aan je kind(eren) voor kunt leven!
 • ben je meer in lijn met de krachtige vrouw die jij (diep) van binnen bent. Je durft direct meer jezelf te zijn omdat je ervaart dat er ook andere vrouwen zijn net zoals jij, die tegen dezelfde obstakels aanlopen.
 • weet je hoe jouw interne systeem je saboteert en wat je kunt doen om daarmee om te gaan.

Praktische info

Wanneer & hoe laat

 • Maandag 27 september van 13.00 tot 14.00
 • Dinsdag 28 september van 13.00 tot 14.00
 • Woensdag 29 september van 13.00 tot 14.00

Kun je er niet elke dag live bij zijn? No problem, dan krijg je van mij de opname. Ik geloof echter dat je er het meeste uit haalt als je er live bij bent, top als dat lukt!

Waar
Via Zoom, de link krijg je na aanmelding en een dag van te voren in je inbox.

Dag 1: No more! Je ontleedt wat je niet meer wilt & ontdekt het goud in je frustratie.
 • Je zoomt in op wat er nu bij jou speelt. Wat maakt dat je nu nog níet dat gevoel van geluk ervaart? 
 • Ik vind het altijd prettig om te weten wat ik níet meer wil, voordat ik kijk naar wat ik wél wil. Wat ga ik loslaten om te komen waar ik wil zijn? 
 • Ook kijk je naar het goud in die frustratie, in datgene wat je los wilt laten. Want alles wat we hebben meegemaakt, heeft ons gemaakt tot de persoon die we vandaag zijn.
Dag 2: I want it that way.  Je ontdekt wat jou zielsgelukkig maakt en waarom je dat nu nog niet bent.
 • Je ontdekt wat jou zielsgelukkig maakt. 
 • Je gaat ervaren hoe je je dan voelt en wát datgene is waar jij meer van in je leven toe mag laten. 
 • Je ziet in waarom je nu nog niet zielsgelukkig bent: wat houdt jou tegen?
Dag 3: Van visualiseren naar praktiseren. Je leert hoe je dat zielsgeluk kunt bereiken, wat van belang is en wie je mag zijn om daar te komen.
 • Je leert van mij hoe het pad naar zielsgeluk er (voor jou) uitziet.
 • Je ontdekt welke concrete stappen jij vandaag al kunt zetten om het geluk werkelijkheid te laten worden. 
 • Spoiler alert: ieder heeft haar eigen pad. Maar er zijn wel overeenkomsten en die deel ik met je! 
 • We hebben het over wat belangrijk is, wat je kunt doen en wie je mag zijn om bij dat zielsgeluk te komen.

Er is iedere dag wat ruimte voor vragen & je krijgt iedere dag een opdracht van mij. Want de verandering zit niet in kijken en luisteren, maar in DOEN!

Aanmelden
Klik hieronder op de oranje knop en laat je gegevens achter!
Nadat je je hebt aangemeld ontvang je (meestal binnen 10 minuten) een bevestiging per mail. Als je die niet hebt ontvangen, ben je niet aangemeld! Niks gekregen? Check eerst even je spam. Nog steeds niks? Mail dan naar info@metjente.nl!

Winactie
Ik deel deze challenge graag met zoveel mogelijk moeders van hoogbegaafde kinderen, omdat ik denk dat er zóveel waarde in zit! Dus daarom heb ik een winactie bedacht.
Als jij op je social media deelt dat je mee doet aan de challenge Zielsgelukkig met je Zelf, maak je kans op een online 1 op 1 coachsessie, t.w.v. €222! Ik verloot 2 van deze sessies onder de deelnemers aan de challenge die meedoen met deze actie. Tag mij (@met_jente) óf stuur een screenshot van je deelactie naar info@metjente.nl.

Over mij

Zolang als ik me kan herinneren was ik niet gelukkig. Voelde het alsof ik onder een dekentje leefde. Alsof het leven mij overkwam, ik geen controle had over datgene wat mij aanging. Emoties van anderen kwamen keihard binnen, mijn eigen emoties drukte ik weg. Onder andere met behulp van onhandige en pijnlijke coping mechanismes, waarmee ik mijn ouders flink wat kopzorgen heb bezorgd.

Uiteindelijk ben ik in 2017 écht op mijn muil gegaan en kwam ik met een forse burn-out thuis te zitten. In die periode ontdekte ik ook dat ik hoogbegaafd was. Ik ging uit loondienst en startte mijn eigen bedrijf. Begeleiding van hoogbegaafde kinderen. Daar was ik goed in en ik vond het geweldig leuk. Met de kids dan. Het systeem eromheen zoog me leeg. Scholen, gemeentes, bureaucratie. Gedoe. Ik  merkte dat mijn energie op een steeds lager pitje kwam te staan en voelde: als ik zo doorga, lig ik straks wéér onderuit.

Één van de allergrootste veranderingen in mijn leven en mijn gevoel, was toen ik bewust contact maakte met mijn ziel. Van daaruit heb ik ontdekt wat ik hier écht te doen heb. Waar ik écht goed in ben, waar ik energie van krijg, waar ik gelukkig van word. En ik voel: hoe méér ik dat doe, hoe gelukkiger ik me voel. Voor het eerst sinds ik me kan herinneren sprak ik laatst uit dat ik voel dat ik gelukkig ben.

En wat ik hier te doen heb? Delen. Over mijn proces. Op mijn manier. Met mensen die eenzelfde soort proces (gaan) doormaken. Een inspiratiebron zijn. Motiveren.

En dat is wat ik nu doe. And I love it. Kom je meegenieten en ontdekken wat jou zielsgelukkig maakt?

Ervaringen van anderen

"Ik vond het een fijne avond. Heel ontspannen en mooi om te merken dat de sfeer zo goed was dat iedereen (inclusief ikzelf) zich zo makkelijk kon uiten. Ik vond je (door)vragen ook heel sterk. Zette me erg aan het denken over zaken waarvan ik dacht dat het niet speelde of waar ik alleen met de oppervlakte bezig was. Dank daarvoor!"
J., moeder van J.
"Als ik in de speeltuin sta te ouwehoeren, herken ik niets van wat de andere moeders met elkaar bespreken. Het werkt gewoon anders. Zo lekker om ook gewoon even trots te kunnen vertellen over wat je kind kan!"
E., moeder van D.