De natuur in met Jente

Voor (vermoedelijk) hoogbegaafde kinderen

In verband met de Corona crisis en de maatregelen vanuit de overheid, zijn de wandelingen uitgesteld.
Ze worden hervat zodra dat mogelijk is en ik het veilig genoeg acht.
Hopelijk tot snel!

  • zondag 17 mei 2020 (vervalt mogelijk i.v.m. Corona)
  • zondag 21 juni 2020 (vervalt mogelijk i.v.m. Corona)

Iedere zondag zijn er twee opties om uit te kiezen:
1. Van 12.00 uur-14.00 uur: De natuur in met ouder&kind-koppels. Minimaal 3 koppels, maximaal 6. €30,- per koppel, vooraf te betalen.
2. Van 14.15 uur -16.15 uur: De natuur in met ontwikkelingsgelijken ((vermoedelijk) hoogbegaafde kinderen in de basisschoolleeftijd). Minimaal 3 deelnemers, maximaal 8. €20,- per kind, vooraf te betalen.

De natuur in met Jente is een ideaal moment om met ontwikkelingsgelijken op te laden, prikkels los te laten en zonder verantwoordelijkheden en verplichtingen te ZIJN. Even leeg waaien. Niets moeten.

We gaan op zoek naar beestjes, plantjes, naar mooie dingen in de natuur. We kletsen over gevoelens, interesses, ervaringen, wie je bent. Binnen kaders maken de kinderen eigen keuzes. Iedereen mag zichzelf zijn en leert zichzelf kennen, in relatie tot anderen.

We struinen, klimmen en ontdekken. We rennen, lopen, klauteren en modderen. We verkennen, ervaren en voelen. We vervelen ons, waardoor de creativiteit los komt.

De wind in je gezicht, regendruppels op je wangen. Uit je hoofd, in je lijf, tot rust komen.

We lopen in de Broekpolder (Vlaardingen). De exacte vertreklocatie wisselt per editie.

Voor meer informatie stuur je me een mailtje: info@metjente.nl. Dan neem ik binnen 48 uur contact met je op! Om je kind direct aan te melden kun je hier klikken.

Follow by Email
Facebook
Pinterest
LinkedIn
Instagram