Een pagina vol inspiratie 

voor jou en je kind

Lees, kijk en luister over hoogbegaafdheid, ontwikkeling, groei(pijn), verandering. Een plek waar je herkenning, inspiratie, een kijkje achter de schermen vindt.

Blogs

Zelluf doen

Je herkent het vast wel van je kind. De drang naar autonomie. Zelf mogen bepalen. Zelf mogen kiezen.En misschien herken je het ook wel van

Lees verder »

Met sommige mensen bespreek ik bepaalde dingen niet. Dat is eigenlijk altijd zo geweest, maar de afgelopen twee jaar ben ik dat bewuster gaan doen.

Lees verder »

Testen of niet?

Regelmatig spreek ik ouders die zich afvragen of ze een IQ test af moeten laten nemen bij hun (vermoedelijk hoogbegaafde) kind. Of bij jongere kinderen

Lees verder »

Jij stelt echt rare vragen

“Jij stelt echt rare vragen.” We zijn bezig met het kernkwaliteitenspel (wat ik overigens een misleidende naam vind, want zo ‘spellerig’ is het helemaal niet).

Lees verder »

Ze begrijpen me niet

Conflicten. Vaak komen ze voort uit onbegrip. De één die de ander niet begrijpt. Maar ook: de ander die de één niet begrijpt. Vaak hoor

Lees verder »

Dagboek van een hoogbegaafde

Vermoed jij dat je kind hoogbegaafd is (of weet je het zeker) en ben je op zoek naar herkenning?

Download dit gratis e-book vol ervaringsverhalen over hoogbegaafdheid. En ervaar dat anderen net zo denken, voelen en doen als je kind. Jullie zijn niet alleen!

Video's


Podcasts

Dagboek van een hoogbegaafde

Vul je e-mailadres in en ontvang dit gratis e-book vol ervaringsverhalen over hoogbegaafdheid. En ervaar dat anderen net zo denken, voelen en doen als je kind. Jullie zijn niet alleen!