Een pagina vol inspiratie 

Lees, kijk en luister over loslaten, ontwikkeling, groei(pijn), verandering. Een plek waar je herkenning, inspiratie en een kijkje achter de schermen vindt.


Podcast Anderwijs


Podcast Groeien met Jente

Blogs

The power of peers

Peercontact. Steeds vaker merk ik hoe ontzettend belangrijk het is. Én: hoeveel energie het geeft. Niet alleen voor de kinderen, maar ook voor mezelf. Ik

Lees verder »

Luipaard vs luiaard

Heb jij dat ook wel eens? Dat je wilt dat alles zo snel mogelijk gaat? Zo efficient als het maar kan. Zodat we daarna weer

Lees verder »

Voelen als kracht

Onlangs had ik een gesprek met mijn vader. “Ik kan niet voelen”, zei ik. Hij keek me bevreemd aan. “Jij kunt niet voelen?! Dat kun

Lees verder »

Mijn manier van leren

Een paar weken geleden ben ik ingestapt in een coachtraject. Groots, veel, meeslepend. Ik word daar omringd door onderneemsters die een stúk verder zijn dan ik.

Lees verder »

On a mission

Regelmatig spreek ik ouders van hoogbegaafde kinderen die zich onbegrepen voelen. Het idee hebben dat ze zichzelf moeten verdedigen, hun kind moeten verdedigen. Tegenover leerkrachten,

Lees verder »

Austin’s butterfly

Van het filmpje “Austin’s butterfly” (gemakkelijk te vinden via Google of YouTube) heb ik ontzettend veel geleerd. Onder andere over frustratie, feedback geven, ontwikkeling, doorzetten.

Lees verder »

Weer naar school

Het einde van een bijzondere periode. Vandaag gaan de scholen weer open. Gaan de meeste kinderen weer voor een deel van de week naar school.

Lees verder »

Loslaat affirmaties

Voel jij dat het tijd is om los te laten? Heb je behoefte aan meer vrijheid? Besef je dat je je laat tegenhouden door “het leven” en ben je daar klaar mee?

Beluister deze affirmaties dan dagelijks. Je brein wordt opnieuw geprogrammeerd, afgesteld op vrijheid!

Video's

Dagboek van een hoogbegaafde

Vul je e-mailadres in en ontvang dit gratis e-book vol ervaringsverhalen over hoogbegaafdheid. En ervaar dat anderen net zo denken, voelen en doen als je kind. Jullie zijn niet alleen!