Zielsgelukkig met je Zelf

Word zielsgelukkig met die vrouw die je diep van binnen allang bent, draag haar uit & leef dit ook aan je kind voor, zodat jij vrij leeft!

Doe jij alles met de achterliggende gedachte dat je je kind gelukkig wilt zien en de wereld als een betere plek achter wilt laten? Alleen loop je hier tegenaan:

 • Je bent al moe als de wekker gaat. Je zet (het geluk van) anderen altijd op de eerste plaats, vér boven dat van jou. Je hebt geen tijd en energie voor jezelf, je wensen, verlangens & om goed voor jezelf te zorgen. Je voelt dat je leegloopt, maar op het moment dat je eens ‘nee’ zou zeggen dan heb je het idee dat je een slechte moeder / vriendin / collega bent.
 • Je twijfelt over wie je bent, waar je goed in bent en wat je leuk vindt. Je vraagt je soms af of je leven wel de moeite waard is en of het voor jou wel mogelijk is om gelukkig te zijn.
 • Je voelt je anders dan mensen om je heen. Je bent soms bang dat er iets mis is met jou. Dat je raar bent, de enige met jouw gedachtes en gevoelens. Je hebt het idee dat niemand je begrijpt en voelt je daardoor eenzaam. Je herkent veel van jezelf in je kind en vraagt je af wat dat betekent.
 • Je bent onzeker over jezelf en voelt je afhankelijk van de mening en goedkeuring van anderen om je goed te voelen en zelfvertrouwen te ervaren. Je bent bang om “het” verkeerd te doen, er niet bij te horen en alleen over te blijven. Je past je continu aan en doet altijd je best om leuk gevonden te worden.
 • Je kunt dagen wakker liggen van- en nadenken over- gesprekken die je moet voeren, bijvoorbeeld met collega’s, vriendinnen of familie. Je maakt overzichten met voors- en tegens, weegt risico’s af en beredeneert alles vanuit ratio. Je hoofd draait overuren.

Je bent er klaar voor om jezelf op de eerste plek te zetten. Om helemaal jezelf te zijn en te gaan genieten van je leven.

Je voelt dat er méér mogelijk is in dit leven en wilt met je werk en met wie je bent bijdragen aan een mooiere wereld.

Maar, belangrijker nog: je wilt een goed voorbeeld zijn voor je kind. Laten zien dat het echt mogelijk is om helemaal jezelf te zijn, ongeacht wat anderen daarvan vinden. Laten zien dat je vanzelf de mensen vindt die bij je passen, als jij je unieke zelf bent en uitstraalt.

Het enige waar je niet uit komt: HOE DAN?! Je bent nog bang om afgewezen te worden, gemene fluisterstemmetjes vertellen je dat het je toch niet gaat lukken en dat je beter kunt blijven waar je bent.

Een voorbeeld zijn gaat in mijn ogen absoluut niet om het perfecte eindresultaat aan de ander tonen. Het gaat in mijn ogen juist om het maken van de reis, het delen van je struggles en groei met de mensen om je heen, hoe spannend dat ook is. Het doormaken van een ontwikkeling, nieuwe dingen leren en vertrouwen in jezelf.

En daar ga ik je bij helpen. Onder mijn begeleiding ontdek je waar je passie ligt, wat jij nodig hebt om volledig jezelf te zijn en daarmee het grote voorbeeld te zijn voor je kind(eren) en je omgeving!

Ik zie “jezelf zijn” als een proces. Een proces waarin we alle aangeleerde laagjes naast ons neerleggen, ze afpellen. Waarin we bewust worden van gedrag, overtuigingen, angsten en in gaan zien waar die vandaan komen. Een proces waarin je ontdekt dat je een kéuze hebt.

Ik geloof dat “jezelf zijn” niet iets is wat je uit boeken kunt leren. Ik geloof dat jezelf zijn een actief proces is, wat constant bijsturing nodig heeft. Wat je meet aan de buitenwereld, in interactie met anderen, in plaats van door op de bank te blijven zitten.

Ik ben er ook van overtuigd dat een goed voorbeeld geven gebaseerd is op wat je dóet, niet enkel op wat je zégt of graag zou willen. Dus als je wilt dat je kind gelukkig wordt, heb jij dus wat te doen.

“Children do as they’re shown, not as they’re told.”

Jezelf zijn heeft te maken met het ontmoeten van je essentie. Contact met je ziel, je intuïtie. Weten wat jij hier te doen hebt, waar je zielsgelukkig van wordt. Hoe beter jij met jezelf in contact bent, hoe minder afhankelijk je bent van de buitenwereld.

Onafhankelijk van (het oordeel van) de buitenwereld jezelf zijn, zorgt voor een stabiele basis. Creëert de ruimte om in contact te zijn met anderen terwijl je goed voor jezelf zorgt. Geeft je de mogelijkheid om jouw ideale leven te creëren. Om zielsgelukkig te zijn.

Tell me more, wat gaan we doen?

Yes, komt ‘ie! In Zielsgelukkig met je Zelf leer ik jou in 10 weken om jezelf weer op 1 te zetten, in contact te komen met je ziel en dát wat jou zielsgelukkig maakt.

Het programma loopt van woensdag 6 oktober t/m 15 december en bevat:

We starten met een kick-off: een online bijeenkomst op woensdag 6 oktober van 20.00-21.00u. Tijdens de kick-off zet je intenties, verbind je met datgene wat jij wilt bereiken. Na deze bijeenkomst heb je direct handvatten om mee aan de slag te gaan.

Verder heb je nog vier 1-op-1 afspraken van 45 minuten met mij, via Zoom. Daarin lossen we blokkades, oude pijnen en beperkende overtuigingen op, die er nu nog voor zorgen dat je je bezig houdt met je omgeving, in plaats van met jezelf. Deze afspraken plan je zelf in op het moment dat het jou het beste uitkomt.

Je ontvangt een blauwdruk van je ziel. Laura van Gompel maakt (na jouw toestemming) contact met de Akashic Record en haalt daar informatie vandaan die zij in je zielsblauwdruk verwerkt. Daarin staat onder andere beschreven welke superpower jou de meeste energie & vervulling geeft en welke twee krachten je eigenlijk energie kosten in plaats van opleveren. Op die manier krijg jij nóg helderder wat je hier te doen hebt en welke kant jij op mag.

Er staat 2 keer een masterclass met Q&A op het programma. In 1,5 uur gaan we in groepsverband dieper op een onderwerp in. De masterclasses met Q&A worden opgenomen en je houdt 6 maanden toegang tot deze opnames.

De eerste masterclass gaat over onze zielsblauwdruk. Laura van Gompel sluit daarbij aan om je meer inzichten in je blauwdruk te geven en al je vragen te beantwoorden. 

Het onderwerp van de tweede masterclass is afhankelijk van wat er op dat moment in de groep speelt. Daarnaast is er ruimte voor vragen.

In de besloten Facebookgroep ontmoet je de andere deelnemers. Ik moedig je aan om hier ervaringen te delen en onderling contact te leggen. Het is zó fijn om te ervaren dat je niet de enige bent! Ik ben er één keer per week live aanwezig en beantwoord dan vragen via een video. Je vragen kun je onder de post van die week stellen. De Facebookgroep is ook de plek waar we wekelijks onze successen en vooruitgang vieren.

Tegen het einde van onze twee maanden samen is er een live dag. Tijdens die live dag verbind je je met jezelf, met de groep, met wat je tot dan toe geleerd hebt. De live dag zorgt voor vallende kwartjes, herkenning, inzichten en diepe transformatie.

De datum voor deze live dag wordt door middel van een datumprikker gekozen. Mocht je er ondanks dat op de uitgekozen dag tóch niet bij kunnen zijn, zorg ik ervoor dat er een opname van de dag beschikbaar komt.

De investering voor Zielsgelukkig met je Zelf: €1450 (inclusief btw). Dit kun je ook betalen in 3 termijnen van €495 (inclusief btw).

Na Zielsgelukkig met je Zelf..

 • Heb jij de touwtjes van je eigen leven steviger in handen. Jij hebt invloed op je leven en je geluk; jij bepaalt!
 • Ben jij de baas over je agenda en staat tijd voor jezelf als belangrijkste activiteit op de planning. Je weet dat je meer te geven hebt als je goed voor jezelf zorgt en je zet dat steeds vaker op één!
 • Spring je aan het begin van de dag je bed uit omdat je zin hebt in de dag.
 • Weet je wat je talenten, krachten en kwaliteiten zijn. Je gelooft dat jij uniek bent en daarmee de wereld juist iets te brengen hebt. Je weet wat je “hier op aarde” te doen hebt en hebt het vertrouwen dat je daar ook gaat komen.
 • Voel je je zelfverzekerder, vol vertrouwen, ben je trots op jezelf. Je durft je uit te spreken, bent steeds meer jezelf en trekt daarmee steeds meer mensen aan die bij jou passen, die op jou lijken, waar jij energie van krijgt!
 • Geef je je grenzen en wensen aan en blijf je daar meer en meer bij, ook als anderen het er niet mee eens zijn.
 • Durf je te vertrouwen op je gevoel en maak je steeds vaker keuzes op basis van dat gevoel, óók als je van te voren nog niet precies weet wat dat op gaat leveren.

Ervaringen van anderen

“Door dit traject met Jente ben ik een stuk dichterbij mezelf, mijn intuïtie en mijn gevoel gekomen. Ik leer op verschillende manieren om mijn (hardnekkige) ego-stem te onderscheiden, mijn intuïtieve kant meer te laten spreken, aan te voelen wat ik nodig heb en wil, en los te laten wat me niet meer dient. Soms wat confronterend, maar vooral bevrijdend. Jente coacht heel intuïtief en voelt goed aan wat er nodig is, waardoor de gesprekken heel natuurlijk en ontspannen aanvoelen. Ook online, waar ik eerst wat weerzin bij voelde. Ik ben heel blij dat ik dit mezelf gegund heb! :-)”
Freya
ondernemer & moeder
"Ik ben zo blij dat ik bij je in het traject ben gestapt joh! Het is soms lastig, maar het brengt me ook zoveel!"
Caroliene
Orthopedagoog
"Ik twijfelde al twee weken over het doen van een pancha karma kuur. Ik was oorspronkelijk van plan om 14 dagen in België te gaan, want ja, om de hoek en niet zo lang. Maar na 3 spraakmemo's met Jente boekte ik 6 weken Sri Lanka en liet mijn man en 3 kids achter. Die krijgen straks een leukere mama terug."
Maaike
Life Purpose Badass

Veel gestelde vragen

VOOR WIE IS DIT PROGRAMMA GESCHIKT?
Zielsgelukkig met je Zelf is geschikt voor moeders van hoogbegaafde kinderen die zich altijd aangepast hebben, uit angst om er niet bij te horen. Het is bedoeld voor díe vrouwen die nu voelen: het is klaar, ik wil mezelf niet meer altijd op de laatste plaats zetten. Voor moeders die nu eindelijk écht zielsgelukkig zichzelf willen zijn en dat ook willen tonen aan de buitenwereld. Die het goede voorbeeld willen geven voor hun hoogbegaafde kind(eren).

VOOR WIE IS HET PROGRAMMA NIET GESCHIKT?
Als je verwacht dat ik het werk vóór je ga doen of dat het allemaal vanzelf gaat, zijn het programma en jij (en ik) waarschijnlijk geen beste match. Patronen die al jaren bestaan, verdampen niet van de één op de andere dag. Daar mag je tijd, liefde en aandacht in steken. En soms zal je onderuit gaan, ook dat hoort erbij. Maar dat gaat allemaal niet gebeuren terwijl jij met een theetje op de bank zit te chillen.

IK TWIJFEL OF HET PROGRAMMA BIJ ME PAST, WAT NU?
Dit is één van de redenen dat ik een matchgesprek met je plan. Ik wil graag weten of dit programma het beste is voor jou en of wij een klik met elkaar hebben. Het matchgesprek is geheel vrijblijvend. Aan het eind van het gesprek beslissen we of we met elkaar in zee gaan.

WAT KAN IK VAN JOU (JENTE) VERWACHTEN?
Ik ben een inspirator, ik deel mijn ervaring en best practices met je. Ik motiveer je en ben je cheerleader, maar niet je beste vriendin. Ik breng helderheid aan wanneer je het zelf even niet ziet, maar dan moet je me wel aan mijn mouw trekken (een 1-op-1 afspraak inplannen, vraag stellen in de Facebookgroep of tijdens een Q&A). Ik voel met je mee, maar ik neem je gevoel niet óver.

HOEVEEL TIJD KOST HET PROGRAMMA ME?
Letterlijk, aan afspraken: ongeveer 9 uur en een dag (de live dag), van 10.00-16.00u. Daarnaast ben je bezig met nieuwe gewoontes in je dagelijks leven integreren, patronen ontdekken en ontleden. Hier maak ik dagelijks ongeveer 20 minuten bewust tijd voor vrij en dat raad ik jou ook aan.

IK HEB HET GELD ER NIET VOOR (OVER)
Héb je het geld niet, of vind je het spannend om het uit te geven? Believe me, ik ken het! Iedere investering vraagt om vertrouwen in mezelf & het universum, en laat dat bij jou nu net nog een beetje wiebelig zijn.
Maar heel eerlijk? Hoe lang wil je nog zo doorgaan? Denk je dat het je in je eentje lukt, om te komen waar je wilt zijn? Om zielsgelukkig jezelf te zijn? Om je kind het goede voorbeeld te geven? Hoe lang wil je nog blijven aanklooien?
Heel vaak zit achter “ik heb het geld niet” een andere angst. Laten we het daar even over hebben, tijdens een matchgesprek. Dan kijk ik met je mee wat voor nu het beste voor je is, zonder dat je ergens aan vast zit.

WAT BEHANDELEN WE TIJDENS DE SESSIES?
Tijdens de 1-op-1 afspraken duiken we de diepte in. Weinig koetjes en kalfjes, zonde van de tijd! We gaan dieper in op patronen die jou weerhouden van zielsgelukkig zijn. Die komen bijvoorbeeld vanuit je opvoeding, door (traumatische) gebeurtenissen of eventueel uit een vorig leven. Samen met jou kijk ik wat er nodig is om deze blokkades te helen, zodat jij weer een stap verder kunt op je pad naar zielsgeluk!

IK VIND HET SPANNEND, WAT RAAD JE ME  AAN?
Voel eens bij jezelf waar die spanning vandaan komt en wat die je wilt vertellen. Is het spanning die je klein wilt houden? Of die je alert wilt maken voor de groei die voor jou mogelijk is?
Ik ken weinig mensen die het níet spannend vinden om met een programma te starten (ikzelf ook nog iedere keer een beetje!). Ik zou het eerder vreemd vinden als je schouderophalend begint. Plan sowieso even een matchcall in, dan kijken we samen of dit nu inderdaad de beste stap voor jou is!

IK HEB GEEN (HOOGBEGAAFDE) KINDEREN, IS DIT OOK WAT VOOR MIJ?

Als jij je herkent in wat je hierboven gelezen hebt, zelf misschien hoogbegaafd bent, en op zoek naar meer Zielsgeluk met jezelf: ja. Plan even een matchgesprek in, dan kijken we samen of het inderdaad (nu) passend is voor jou!

Heb je een andere vraag? Je kunt me mailen via info@metjente.nl, of WhatsApp/bel me via 06-23448412.