ukIQ – peuters

voor peuters met een ontwikkelingsvoorsprong

Heb je het vermoeden dat jouw peuter een ontwikkelingsvoorsprong heeft? Heeft hij behoefte aan meer uitdaging? Mist hij ontwikkelingsgelijken in de buurt?

In de ukIQ-groep gaan we aan de slag met de ontwikkeling van een positieve mindset, krijgen de peuters meer uitdaging en ontmoeten ze ontwikkelingsgelijken. Dat zorgt ervoor dat ze zichzelf kunnen zijn, zich op hun eigen niveau en snelheid kunnen ontwikkelen, geregeld iets tegenkomen wat ze niet direct kunnen en dat ze leren omgaan met moeilijke situaties en tegenslagen.

Tijdens een ukIQ-ochtend bied ik een inhoudelijk programma aan, waarin filmpjes, muziek, kennis, activiteiten, beweegmomenten en samenwerken worden verweven. De onderwerpen sluiten aan bij de belevingswereld van de peuters.

Moeder van peuter G.: Ontzettend bedankt voor alles. Echt een geweldige tijd geweest voor G. en de beste keuze die ik heb kunnen maken! Je zet je altijd zo ontzettend in voor alle kinderen, mijn waardering is heel groot!

Klinkt dit jou als muziek in de oren? Meld je peuter dan nu aan voor de ukIQ-groep in Vlaardingen. Heb je nog vragen? Stel ze hier.

ukIQ Vlaardingen
maandagochtend van 8.45-11.00 op IKC Het Breinpaleis in Vlaardingen.

Meer informatie of aanmelden
www.ukiq.nl
jente@ukiq.nl
06-23448412

Follow by Email
Facebook
Pinterest
LinkedIn
Instagram